Olieservice af høj standard optimerer dit oliefyr

​Hos Varmeforretningen tilbyder vi olieservice af høj standard i Midt- og Nordjylland. Har du et oliefyr, der gerne skal holde i mange år endnu, gør du klogt i at optimere på det, således at det er stabilt, funktionelt og driftigt med en god økonomi. Vi er specialister i olieservice til såvel private som erhverv, hvor vi tilbyder jævnlig kontrol af dit oliefyr, så det fungerer effektivt og upåklageligt. 

Loven foreskriver, at et oliefyr skal renses, justeres og kontrolmåles mindst én gang hvert år af hensyn til miljøet. Har du ikke nogen til at gøre det for dig, tilbyder vi olieservice, så du ikke skal bekymre dig om det.

Spar penge ved jævnlig kontrol

​Har du et dyrt oliefyr, der vejer tungt på varmebudgettet, kan det betale sig at investere i et olieservice, således at dit oliefyr kan blive set godt og grundigt efter i sømmene. Ved at optimere det efter lovens bestemmelser kan du hvert år spare masser af penge.

Har du et oliefyr, der har fået olieservice og er blevet renset til punkt og prikke, vil det udnytte fyringsolien langt bedre - og du bruger færre penge på olie.

Faktisk kan et olieservice af dit oliefyr reducere dit samlede olieforbrug med op til 25 procent, hvilket bliver til mange penge hvert år. Tag derfor fat i os for en fast aftale og jævnlig kontrol, så dit oliefyr er i optimal stand når det har gennemgået et olieservice.

Vi tilbyder en gennemgribende olieservice

​Hos Varmeforretningen tilbyder vi at udføre olieservice af dit oliefyr, hvilket består af rensning, kontrolmålinger, justering samt en energitest, så vi kan se, hvor stort forbruget er med henblik på optimering og effektivisering. Vent ikke på, at der pludselig opstår komplikationer, da det kan koste dig dyrt.

Jævnlig og grundig olieservice betaler sig på den korte og den lange bane, hvorfor vi anbefaler, at du kontinuerligt har professionelle til at varetage servicen af dit oliefyr. Oplever du driftsstop, kommer vi naturligvis med kort varsel.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på olieservice af dit oliefyr. Ring på telefon 98 52 37 16 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..